LINE UP 2021

RHEA

Een gezonde liefde voor snoeiharde riffs, potige, compacte songs en het occasionele shot whisky verbindt deze heren tot het collectief dat RHEA heet. De vijf Gentenaren zijn het levende bewijs dat gitaarmuziek niet alleen relevant blijft anno 2021, maar ook innovatief en verbindend kan zijn.

Partie Party

Het licht ging aan.

Drie mannen met lang haar stapten het podium op, netjes in kostuum.
In het publiek keken mensen elkaar vragend aan.
Eén van de drie ging achter het drumstel zitten, de andere twee namen hun gitaren.

De drummer tikte af…

…er volgde een regen van hits uit de voorbije decennia, verpakt in vrolijke medleys.
Het publiek probeerde zich te beheersen maar liet zich al snel verleiden om luidkeels mee te zingen en wijdbeens mee te swingen.
Er werd getwist, geheadbangt, gesprongen en gedisco’t.
Familieleden en collega’s zongen perfect in vijf talen mee over hun grote en kleine wasjes (doe ze in je wasmasjien), hun flirt avec toi (lalalalalala), hun addiction to love (gonna have to face it) en hun favoriete componist (rock me Amadeus )…

…twee uur later viel het doek en verlieten de -inmiddels bezwete- langharige heren het podium.
Hun kostuums zaten wonderwel nog steeds keurig op hun plaats.
Het publiek bleef verweesd achter…

Dit scenario speelde zich onlangs af op verschillende bedrijfs- en familiefeesten, in tenten en op kermissen in het Vlaamse land.
Als u tijdens een moment van onoplettendheid een optreden van Partie Party zou boeken, herhaalt het zich op uw evenement.

U bent gewaarschuwd!


JARVIN

JARVIN is een Nederlandstalige band ontstaan rond de Gentse producer Jasper Boeur. Met elektronisch getinte popsongs enerzijds en snoeiharde psychedelica anderzijds creëren deze vijf vrienden een muzikaal geheel dat alleen als apart kan worden omschreven.


Klik op de afbeelding voor meer info.

Zebras Are Timeless

Zebras Are Timeless (Z.A.T.) is de ultieme feelgood band. Stilstaan is geen optie! Voila, dat was de korte bio. Hieronder de lange versie, oftewel de checklist voor wie deze gestreepte bende in huis haalt.

Ska, reggae, rock-’n-roll, latin, gypsy en punk. Als je deze genres lust, proef dan zeker de zwoele cocktail die de Zebras serveren. Van de Caraïben tot de Balkan, de ingrediënten komen van overal, maar samen creëren ze hetzelfde effect: een feestje op én naast het podium.

Zebras Are Timeless werd opgericht in 2010 door Silas van Laeken (gitaar, zang) en Arjen van de Weghe (keys, zang). Anthony Statius (bas) en Kristof Cornelis (Drums) vervolledigen de vaste bezetting en deze wordt vaak vergezeld van percussionist Jan De Neve en een troep blazers waaronder saxofonisten Jonas Claeys, Jan Lettany en trompettist Sam Verryken. In 2012 kwam er een eerste EP, begin 2015 volgde de debuutplaat ‘99’ en met Ananas leverde de band nog een tweede EP af. Maar de forte van Z.A.T. blijven de live shows. Van bruine kroegen over festivals tot uw achtertuin, voor de Zebras maakt het niet uit waar ze spelen, zolang er maar goesting is in een feestje.

Klik op de afbeelding voor meer info.

Dave & Danny

The ultimate party starters!
Dave&Danny will take you on a musical rollercoaster! Expect to hear a wide arrange of genres seamlessly mixed together.